Diensten

Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf H.J. Te Selle BV heeft ruime ervaring in nieuwbouw van zowel woningen als utiliteitsprojecten zoals stallen, scholen en bedrijfspanden.


Nieuwbouw

Aannemingsbedrijf H.J. Te Selle BV heeft ruime ervaring in nieuwbouw van zowel woningen als utiliteitsprojecten zoals stallen, scholen en bedrijfspanden.


Voor het realiseren van nieuwbouw bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen naar uw wens en realiseren kwalitatief hoogwaardige bouw tegen een eerlijke prijs. Een goed resultaat begint met een degelijke voorbereiding. Wij kunnen met onze ervaring het gehele bouwproces begeleiden van voorbereiding tot oplevering. Uw wensen vertalen wij naar het gewenste eindresultaat door van te voren alle zaken op een rij te zetten en deze met u door te nemen.

Bouwteam

Ook werken wij regelmatig in bouwteam verband. In een bouwteam werken de aannemer, architect, opdrachtgever en eventuele andere professionele partners voortdurend samen. Daardoor is de opdrachtgever voortdurend betrokken bij het traject van de bouw. Het bouwteam coördineert het hele project van ontwerp tot prijsstelling en nazorg. Door de actieve samenwerking kunnen bijvoorbeeld voorbereidings- en bouwtijden verkort worden.

Kosten

Voordat wij aan een opdracht beginnen nemen wij onze werkwijze en de kosten met u en met alle andere betrokken partijen door. Hierdoor krijgt u een helder en reëel overzicht van de kosten. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Woningbouw

Een woning bouwen is een grote stap voor veel mensen. Wij denken graag met u mee. Heeft u een bouwkavel? Of heeft u al een ontwerp via uw eigen architect? Kom gerust langs en wij brengen de mogelijkheden in kaart en maken het kloppend met uw wensen. Wij kunnen het hele bouwtraject begeleiden inclusief architect, onderaannemers etc., maar u kunt ook zelf uw architect en onderaannemers kiezen.

Voorbeeldprojecten Nieuwbouw

Heeft u (ver)bouwplannen?

Altijd al gedroomd van die ene uitbouw of toch een nieuwbouw woning? Wij helpen graag met het realiseren van uw droom.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie over Te Selle Bouw
Waarom kiezen voor Te Selle?
  • Kennis

    Wij verstaan ons vak, werken uitsluitend met vakmensen en spelen in op nieuwe ontwikkelingen in de bouw.

  • Kwaliteit

    Zoekt u een bouwbedrijf dat maatwerk en hoge kwaliteit levert tegen een eerlijke prijs, dan bent u bij ons aan het goed adres.

  • Ervaring

    Al meer dan 50 jaar ervaring in ons vakgebied.

Over ons

Met 15 ervaren vakmensen zorgen we ervoor dat ieder project met veel deskundigheid wordt uitgevoerd.

Wij zijn aangesloten bij:

Contact

H.J. Te Selle BV
Honesweg 2
7103AX Winterswijk

T 0543 - 514 775
info@tesellebouw.nl

Openingstijden

Ma. 07.30 - 16.30 uur
Di. 07.30 - 16.30 uur
Wo. 07.30 - 16.30 uur
Do. 07.30 - 16.30 uur
Vr. 07.30 - 15.30 uur
Za.-Zo. Gesloten