Over ons

Al ruim een halve eeuw een begrip in Winterswijk

Aannemingsbedrijf H.J. Te Selle BV is een familiebedrijf opgericht in 1959 en gevestigd in een karakteristieke boerderij aan de Honesweg in Winterswijk. Wij zijn een allround bouwbedrijf met meer dan een halve eeuw ervaring. Naast nieuwbouw zijn wij sterk in verbouw, onderhoud, renovatie en restauratiewerk. Onze kracht is het realiseren van kwalitatief hoogwaardige bouw tegen een eerlijke prijs. Wij maken waar wat we met u afspreken!

Sinds 1959 is er natuurlijk heel wat veranderd maar wat steeds is gebleven zijn de korte lijnen tussen begeleiding en uitvoering alsmede het in huis hebben van eigen specialistische vakmensen. Dat maakt ons een flexibel en slagvaardig bedrijf. Wij realiseren de bouw zoals u die voor ogen heeft.

Vakmanschap

Aannemingsbedrijf H.J. Te Selle BV werkt met een vast team van 15 gemotiveerde en ervaren medewerkers die hun vak verstaan, van aanpakken weten en bovenal zorgvuldig werk leveren. Zij helpen u graag bij de bouw van uw wensen.

Wij staan voor kwaliteit en een lange levensduur en werken daarom uitsluitend met degelijke materialen en duurzame producten.

Leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf met verschillende leermeesters in dienst. Wij vinden het belangrijk om tijd te investeren in scholing van leerlingen en ze op te leiden tot zelfstandig werkende vakmensen. Tenslotte is de jongere van nu onze collega van de toekomst.

Samenwerken

Samen is het sleutelwoord bij aannemingsbedrijf H.J. Te Selle BV. Wij luisteren naar de wensen van u, de opdrachtgever, en realiseren dat wat u vraagt. Wij noemen ons niet voor niets ‘de makers van maatwerk’. Tijdens het bouwproces stemmen wij voortdurend met u af over het verloop van de bouw. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij hebben korte lijnen en een goede relatie met onderaannemers, architecten, adviseurs en leveranciers. Om een bouw optimaal te laten verlopen is een goede samenwerking van groot belang.

Bouwend Nederland

Aannemingsbedrijf H.J. Te Selle BV is aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven.

Over ons

Met 15 ervaren vakmensen zorgen we ervoor dat ieder project met veel deskundigheid wordt uitgevoerd.

Wij zijn aangesloten bij:

Contact

H.J. Te Selle BV
Honesweg 2
7103AX Winterswijk

T 0543 - 514 775
info@tesellebouw.nl

Openingstijden

Ma. 07.30 - 16.30 uur
Di. 07.30 - 16.30 uur
Wo. 07.30 - 16.30 uur
Do. 07.30 - 16.30 uur
Vr. 07.30 - 15.30 uur
Za.-Zo. Gesloten